fbpx

Hoortoestellen

Bij Sinitone bieden we een GRATIS gehoortest en een korte levertijd op hoortoestellen

Bestel een GRATIS gehoortest

Små hörapparater

De hoortoestellen van Sinitone verhogen uw levenskwaliteit

Slechthorendheid is een grote overlast die de kwaliteit van uw leven kan beïnvloeden. Het is daarom niet iets dat je moet negeren, omdat het zelden vanzelf overgaat. Zelfs milde symptomen van een slecht gehoor kunnen betekenen dat je jezelf in sommige situaties inhoudt, wat verder kan gaan dan je sociale leven. Studies tonen aan dat slecht gehoor een negatieve effect kan hebben op uw algehele gezondheid en in ernstige gevallen kan resulteren in zowel stress als depressie.

Bij Sinitone zijn we gespecialiseerd in het helpen bereiken van een verbeterde kwaliteit van het leven met haarscherp geluid. Onze professionele audiciens rijden door heel Nederland en komen bij u thuis. Het is gemakkelijk, handig en bespaart u tegelijkertijd veel wachttijd.

Wij raden u aan om de overlast te voorkomen en vandaag nog een vrijblijvende en gratis gehoortest te boeken. Een gratis gehoortest kan een belangrijke eerste stap zijn op weg naar een beter gehoor.

Soorten hoortoestellen

In het algemeen zijn er twee soorten moderne modellen hoortoestellen:

  • Hoortoestellen die in het oor zitten
  • Hoortoestellen die achter het oor zitten

Daarnaast zijn er binnen elke categorie verschillende modellen. Wij raden u aan om een afspraak te maken, onze audicien helpt u verder met kiezen van hoortoestellen die het beste bij u passen.

Bij het kiezen van een model en een merk zijn er verschillende dingen die een rol spelen. Het is belangrijk dat het model bij uw gehoorgang past, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze niet uitvallen.

Daarnaast kun je bepaalde interesses of hobby’s hebben waarbij sommige modellen of merken een voordeel hebben ten opzichte van anderen. Onze audicien zal u op precies deze dingen begeleiden.

Hoortoestellen van Sinitone

Bij Sinitone werken we met de grootste merken met meeste innovatieve technologie aan hoortoestellen en we zijn er trots op om aan uw behoeften te voldoen en de oplossing te vinden die het beste bij u past, ongeacht de mate van uw gehoorverlies. Wij verkopen merken van de volgende fabrikanten:

  • Oticon
  • Phonak
  • Bernafon

De ontwikkeling van hoortoestellen is de afgelopen jaren veel veranderd en sommige van de beste hoortoestellen op de markt zijn nu zo klein en “onzichtbaar” dat ze nauwelijks door anderen worden opgemerkt. De kwaliteit van het geluid in de apparaten is ook duidelijk verbeterd.

Naast het feit dat de hoortoestellen bijna niets wegen, zijn ze ook zeer betrouwbaar. Als uw hoortoestellen volgens de voorschriften worden onderhouden, zullen ze u vele, vele jaren plezier brengen.

Bestel een GRATIS gehoortest

Wat kost een gehoorapparaat

De kosten van een hoortoestel hangen af van een aantal factoren, zoals het type gehoorapparaat, de mate van gehoorverlies en uw zorgverzekering. We leggen u graag het verschil uit tussen de verschillende toestellen die wij aanbieden en de verschillen in prijzen en vergoeding.

Deze vergoeding bedraagt doorgaans 75% van het aankoopbedrag. U betaalt in dat geval zelf uw wettelijke eigen bijdrage (25%) en uw (eventueel resterende) eigen risico. Bent u aanvullend verzekerd? Indien u aanvullend verzekerd bent, kan uw vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage oplopen to 100% .

Daarnaast mag u misschien een deel van het bedrag dat u zelf betaalt, aftrekken in uw belastingaangifte. Het gaat dan om het deel dat u zelf hebt betaald (Op de website van de Belastingdienst kunt u een uitleg lezen over de voorwaarden of gehoorapparaten wel/niet aftrekbaar zijn voor de belasting.)

Maak een afspraak en krijg bezoek van Sinitone

Voer uw contactgegevens in en de datum waarop u bezocht wilt worden. Wij bellen of schrijven u dan terug om een definitieve datum, tijd en plaats voor de gehoortest af te spreken.

U kunt ook een afspraak maken door te bellen: 020 80 89 880

Uw afspraak is pas bevestigd nadat we een datum en tijd zijn overeengekomen.

Alles inbegrepen als een pakket met Sinitone

Welk hoortoestel u ook kiest via Sinitone, u krijgt een uitgebreid servicepakket met verzekering en landelijke service gedurende 4 jaar.

Goud

SERVICEAFSPRAAK

Inbegrepen bij alle hoortoestellen

100% GRATIS gehoortest
AllRisk verzekering voor 4 jaar
Gratis service en afstelling gedurende 4 jaar
4 jaar gratis bezoek

GRATIS

GEHOORTEST

Doe een gratis en vrijblijvende gehoortest bij u thuis.

Service

I HEEL NEDERLAND

Inbegrepen bij alle hoortoestellen

Met service via Sinitone krijgt u zowel service als gratis aanpassing van uw hoortoestel gedurende 4 jaar.

Veelgestelde vragen over hoortoestellen

Kostnadsfri hörapparat

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij zijn elke werkdag van 06:30 – 20:00 uur bereikbaar en wij geven onze klanten altijd graag de beste ondersteuning.

Neem contact met ons op via de volgende e-mail of telefoon als u directe persoonlijke hulp nodig heeft om ofwel vragen over onze service te beantwoorden, of hulp nodig heeft bij het maken van een afspraak met Sinitone.

Ring til Hørebil 020 80 89 880
Skicka E-post info@sinitone.nl

Maak een afspraak en krijg bezoek van Sinitone

Voer uw contactgegevens in en de datum waarop u bezocht wilt worden. Wij bellen of schrijven u dan terug om een definitieve datum, tijd en plaats voor de gehoortest af te spreken.

U kunt ook een afspraak maken door te bellen: 020 80 89 880

Uw afspraak is pas bevestigd nadat we een datum en tijd zijn overeengekomen.