fbpx

Prijzen hoortoestellen - wat kost een hoortoestel?

Deze pagina geeft u een overzicht van wat uw gehoortoestel waarschijnlijk gaat kosten

Maak een afspraak

Hur mycket kostar en hörapparat?

Prijzen hoortoestellen

De prijs van uw hoortoestel kan moeilijk te begrijpen zijn, maar bij Sinitone zullen onze professionele audiciens u adviseren, zodat u in een vertrouwde omgeving de begeleiding krijgt die u nodig hebt.

Wat kost een hoortoestel?

De prijzen van hoortoestellen in Nederland variëren afhankelijk van het model dat u wilt, of uw zorgverzekering een vergoeding geeft en, het belangrijkst, wat uw behoeften zijn. Een oplossing op maat, waarbij u centraal staat. Dat is waar we u bij Sinitone mee willen helpen. Het gaat om kwaliteit van het leven en de momenten. Momenten die niet verpest mogen worden door slecht geluid. Het dragen van een hoorapparaat moet leuk en opwindend zijn, maar het moet ook gemakkelijk zijn. Omdat het te maken heeft met wie je bent.

Prijs van hoortoestellen

De prijzen van gehoortoestellen variëren naargelang het type en het merk dat u kiest. Verschillende van onze klanten vinden dat ze zich gemakkelijk kunnen redden met onze goede kwaliteit basishoortoestellen. Anderen hebben wensen en behoeften die beter vervuld kunnen worden met een hoortoestel dat is uitgerust met meer bedieningsfuncties en meer apparatuur. Een hoortoestel kan bijvoorbeeld de voorkeur verdienen als u een speciale hobby hebt. Het kan gaan om mountainbiken, zeilen, skiën, enz.

Bij Sinitone biedt u de allerbeste hoortoestellen die op de markt te vinden zijn.

De overgrote meerderheid van de zorgverzekeraars geven elke 5 jaar 75% vergoeding op de hoortoestellen bij Sinitone. Er zijn maar weinig bedrijven die mobiele hoorklinieken niet erkennen en daarom geen vergoeding geven.  Neem contact op met Sinitone of vraag uw audicien als u meer wilt weten.

Factoren die de prijzen van hoortoestellen beïnvloeden

De prijs van hoortoestellen wordt bepaald door het feit of uw zorgverzekering een vergoeding geeft, welk model u kiest en welke aanpassingsmogelijkheden u hebt.

De prijzen hoortoestellen van uw gehoortoestel hangt af van verschillende zaken, zoals:

 • Zorgverzekering
 • Aanvullende verzekering
 • Merk
 • Type model
 • Regelgevende functies
 • Draadloze technologie
 • Externe apparatuur (microfoons enz.)

Wij bieden hoortoestellen aan binnen enkele weken en onze opgeleide audiciens richten zich altijd op een goede en nauwe dialoog met de klant.

Sinitone kan een oplossing zijn voor u die wilt:

 • Een gratis hoortest
 • Bezoeken aan eigen huis
 • Professionele begeleiding in een vertrouwde omgeving
 • Geen lange wachttijden
 • Breed scala van de nieuwste gehoortoestellen
 • Gratis aanpassing en bijstelling

Maak een afspraak

Prijzen van hoorapparaten in Nederland als particuliere aankoop

Afhankelijk van de mate van gehoorverlies, kan het zijn dat u behoefte heeft aan meer technisch geavanceerde hoortoestellen. Bij Sinitone bieden wij alleen de toonaangevende merken op de markt van:

 • Oticon
 • Phonak
 • Bernafon

De prijzen bij Sinitone omvatten bezoek aan huis, een gratis en vrijblijvende hoortest en een proefperiode van 3 weken. Plus, gratis inbegrepen is ons servicepakket wanneer u een hoortoestel van Sinitone koopt. Zie hieronder voorbeelden van de prijs van uw hoortoestel in verschillende prijsklassen:

Prijzen hoortoestellen –  Alles inbegrepen bij Sinitone

Bij Sinitone zult u niet geconfronteerd worden met onvoorziene kosten in verband met gieten, aanpassingen, enz. Het is allemaal verzameld in één vaste prijs.

Ons servicepakket is geldig gedurende 5 jaar en geeft u rust en zekerheid als klant bij Sinitone.

Het dienstenpakket omvat:

 • Een gratis hoortest
 • 5 jaar gratis service en aanpassing
 • 5 jaar gratis bezoek

Wat gebeurt er als die 5 jaar voorbij zijn?

Als u na 5 jaar nog steeds tevreden bent met uw hoortoestel, mag u ze uiteraard houden, maar u houdt er wel rekening mee dat de serviceovereenkomst en de gratis verwijdering dan aflopen.

Maak een afspraak

Hebt u vragen over prijzen en het kiezen van gehoortoestellen?

Als u twijfelt of u een gehoorverlies hebt of welke hoortoestel u moet kiezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon  020 80 89 880 of een e-mail te sturen naar info@Sinitone.nl. Wij staan klaar om u te helpen.

Gratis gehoortest bij u thuis met Sinitone

We doen een gratis en vrijblijvende gehoortest bij u thuis – makkelijk en aangenaam. Als u een hoorapparaat wilt via Sinitone, zullen we samen met u de beste oplossing zoeken.

Maak een afspraak en krijg bezoek van Sinitone

Voer uw contactgegevens in en de datum waarop u bezocht wilt worden. Wij bellen of schrijven u dan terug om een definitieve datum, tijd en plaats voor de gehoortest af te spreken.

U kunt ook een afspraak maken door te bellen: 020 80 89 880

Uw afspraak is pas bevestigd nadat we een datum en tijd zijn overeengekomen.

Veelgestelde vragen over prijzen hoortoestellen